Dealungul anilor cercetătorul şi biologul Alexandru Sift nu s-a mulţumit numai cu simpla fotografiere a acestor forme şi formaşiuni plasmatice stranii din pădura Baciu. El observînd copacii contorsionaţi ţi carbonizaţi într-un mod neobişnuit, în - zona epicentrală - şi el biolog fiind a încercat diferite metode de cercetare şi studiere a acestui fenomen bizar. Astfel el a inventat şi introdus metoda capcanelor foto în anul 1973. În varianta cea mai simplă această capcană foto este compusă dintr-un clişeu de film fotografic, alb-negru sau film X, pus între două lamele de sticlă, care se împachetează în hîrtie neagră, pentru ca să nu pătrundă lumina, ele se sigilează. Iar capcanele foto astfel pregătite sunt aşezarte pe solul din zona activă timp de 5-10 zile. Lîngă aceste capcane foto la o anumită distanţă sunt expuse şi - capcane foto martor -.După developarea clişeelor fotografice din interiorul capcanelor foto, s-a constatat că aceste capcane au fost impresionate de o ciudată radiaţie, a cărei origine n-a putut fi explicată de fizicieni.( foto 1).
Marea surpriză a venit atunci cînd d-na dr.biolog Mărioara Godeanu a prezentat o -capcană foto- iradiată identic, obţinută în interiorul piramidei bioenergetice de la Piteşti. Care sunt asemănările între condiţiile energetice din pădurea Baciu şi efectele bioenergetice din această piramidă bioenergetică din Piteşti ?...
O altă surpriză deosebit de interesantă a apărut în anul 2007 ( august ) eu am reuşit ca să obţin în condiţii de laborator reproducrea efectului capcanelor foto.
Schema aparaturii de laborator cu care a fost realizată capcana foto din august 2007- de Bukaresti Geza.
Despre acest experimment se poate citi mai pe larg în primele postări de pe acest blog.
Reprzentări comparative ale capcanelor foto realizate dealungul anilor 1973-2007. imacinea color reprezintă una dintre capcanele foto realizate de mine în condiţii de laborator cu aparatură electrostatică.
La aceste imagini ale capcanelor foto dacă analizăm urmele punctiforme din aceste imagini aceste puncte colorate sunt înconjurate fiecare de un halou energetic maai închis la culoare.
Pentru comparaţie, pentru că aeastă postare se intitulează - De la capcanele foto la formaţiuni plasmatice aeriene-, prezint o imagine făcută în data de 02. iulie 1994, în jurul orei 14-14,15 unde este surprisă, undeva în aer o sferă de culoare închisă, probabil nagră. Acest plasmoid are o consistenţă redusă, fiind transparentă sau semitransparentă, astsfel încît se poate obserava cu uşurinţă conturul copacilor din spatele l său. Se remarcă de asemenea faptul, faptul că suprafaşa sferei plasmatice nu este uniformă, respectic haloul întunecat dinjurul său.
Foto Bukaresti Geza - 02 iulie 1994.
Făcînd comparaţie între capcanele foto şi fotografiile realizate în zona pădurii Baciu se poate emite ipoteza că aceste apariţii ar avea la bază un fenomen electrostatic. Dar acest lucru totuţi nu se poae afirma cu certitudine, dar constituie un nou punct de pornire în cercetarea acesti fenomen.
P.S. Recomand celor care sunt interesaţi de tehnică,invenţii şi inovaţii, webb site-ul meu www.bukarestigeza-Google Sites
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu