Powered By Blogger

luni, 10 iulie 2017

O IPOTEZĂ MAI PUŢIN CUNOSCUTĂ (partea 4)

Teoretic aceste forme sau formaţiuni plasmatice pot ca să apară ori şi unde, dacă sunt îndeplinite anumite condiții fizico - chimice din mediul lor înconjurător. In aceste cazuri , în primul rând se poate face o referire la influenţa undelor sonore care ar putea fi un factor general la apariția acestor formaţiuni plasmatice. Analizând documentele fotografice am putut observa că în general aceste forme sau formaţiuni plasmatice apar în jurul difuzoarelor în funcţiune, chiar şi atunci când aceştea functionează în gol, adică atunci când ele nu emit semnal de pe bandă magnetică, cd, sau microfon. Există foarte multe fotografii unde apar asemenea şuvoaie plasmatice care deformează imaginea în timpul fotografierii, creând un anumit grad de refracţie optică în funcție de de intensitatea.sonoră. Multe asemenea fotografii au fost făcute în interiorul unor biserici, cu ocazia diferitelor ceremonii religioase, unde muzica religioasă o ritmicitate relativ monotonă, cu un ritm lent.

 Fotografia reprezintă interiorul Catedralei din Köln.  06. ianuarie 2013.
foto: prof. univ. dr. Cristina Ionescu.








Dar există şi fotografii au fost făcute cu ocazia diferitelor manifestări culturale cum ar fi de exemplu concerte de muzică în aer liber, şi cu această ocazie au fost fotografiate diferite şuvoaie de energie plasmatică invizibilă.
 Din.punct de vedere experimental acest lucru ar putea fi dovedit în aşa fel că în primul rând : Camera video ar trebui ca să aibă o sensibilitate o sensibilitate optică , echivalentul a unui film fotografic de 21 DIN (ISO 100). Astfel atunci când ar apare în clipul respectiv forma plasmo - energetică , sau erupția de energie plasmatică , ce este creată din conglomerate de materie  invizibilă. Iar cu ajutorul unui program de analiză a sunetelor muzicale se poate  detecta frecvenţa undelor sonore emise în acel moment. După această analiză acestă undă va putea fi reprodusă şi emisă. Fiind reprodusă astfel acestă undă la intensitatea şi frecvenţa potrivită. In acest caz făcînd mai multe.fotografii succesive, sau făcând înregistrări video în acele momente, de la o distanță relativ mică , dar potrivită . Îndreptând obiectivul aparatului foto
 spre difuzor. Dacă această ipoteză este corectă, atunci pe filmul fotografic ar trebui ca să apară imaginea acestor manifestări plasmatice. Acestea fie sub forme globulare sau sub forma unor erupţii energetice care au distorsionat imaginea fotografică. Dar pînă când acest experiment nu a fost efectuat  conform celor descrise, pînă atunci apariţia acestei energii, care crează acest conglomerat de materie invizibilă, care iradiază spaţiul fotografic, rămâne în continuare numai o simplă ipoteză.
  După părerea mea şi această  ipoteză care consideră că aceste apariţii plasmatice sunt niste "fulgere globulare reci", merită ca să fie amintită printre celelalte ipoteze valoroase care au fost emise dealungul anilor de cercetători renumiţi , care au studiat ,cercetat şi cercetează în continuare acest fenomen din pădurea Hoia - Baciu.
Post scriptum: -- Acest experiment a fost imaginat de mine în data de 07. iulie. 2017 unde am luat ca bază de pornire această ipoteză, având ca scop dovedirea corectitudinii sau incorectudinii acestei ipoteze, referitoare la legătura între frecvenţele undelor sonore, electrostatică şi apriţia acestor formaţiuni şi forme plasmatice.

Apariția a unui fulger globular , în Yorkshire, Anglia, vara anului 1961,
foto: R.C. Jennings.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu