Powered By Blogger

sâmbătă, 11 aprilie 2015

PĂDUREA BACIU ÎN PRESA ANILOR 90 (2)



RUFOR nr 1/1994
Pentru căutarea unui răspuns la fenomenele din pădurea Baciu

ENIGMA CAPCANELOR FOTO
Pentru a găsi un posibil răspuns la straniile fenomene petrecute în pădurea Baciu, cercetătorii au folosit o metodă simplă şieficientă -capcanele - foto.Acestea sunt bucăţi de film neexpuse, ambalate în întuneric în hîtie neagră, folie de plastic şi scufundate în ceară.Astfel sunt protejate de umezeală, iar stratul de ceară protejează si împotriva radiaţilor gama.Un set de capcane a fost depus în aşa-zisa - zonă activă-, iar o -capcană martor-, expusă în afara zonei,dar în acelaşi condiţii meteo.Spre surprinderea cercetătorilor, cele din zonă au fost impresionate de o ciudată radiaţie a cărei origine n-a putut fi încă explicată de fizcieni (foto 1).
Marea surpriză a venit atunci cînd d-na dr.Mărioara Godeanu nea pus la dispozţie o -capcană- iradiată identic, obţinută în interiorul ... piramidei bioenergetice de la Piteşti.(foto 2).Ce similitudini pot exista între condiţiile energetice din pădurea Baciu, şi efectele produse în interiorul piramidei bioenergetice ? Este o întrebare la care se poate obţine un răspuns, aplicînd doar metode de studiu interdisciplinare. O concluzie viabilă poate că va reprezenta un pas decisiv în elucidarea fnomenelor din pădurea Baciu. 

Peter Leb

Revista RUFOR nr 2/1994


































Pentru a se putea vedea mai clar această fotografie intresantă, prezint o prelura de fotografie din cartea -ADRIAN PĂTRUŢ-FENOMENELELE DE LA PĂDUREA HOIA-BACIU 1995.


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu